Ouderraad

Er is aan de school ook een niet-verplichte, maar wel uiterst noodzakelijke ouderraad (OR) verbonden. Deze raad bestaat uit ouders en leerkrachten die helpen bij de organisatie van vieringen en vele andere activiteiten. Regelmatig doen zij een beroep op bereidwillige ouders. U kunt zich voor deze activiteiten opgeven.

De ouderraad 2019-2020:

ouders
Voorzitter Esther Tichem
Penningmeester Bianca Bijl
Olifanten: Esmeralda Ten Cate
Giraffen: Marieke van Dijk
groep 3: Amber Riedijk
groep 4: Esther Tichem
groep 5: Barbara Koedood
               Bianca Bijl
groep 6: Irma Kievit
groep 7: Tamara Vergouwe
groep 8: Jolanda Zwagemaker

leerkrachten: Bianca van der Wegen en Renate Potappel.

Vrijwillige bijdrage

De meeste activiteiten van de ouderraad worden niet vergoed door de overheid. om deze reden wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de activiteiten te bekostigen. U moet hierbij denken aan de sinterklaasinkopen, kerst- en paasviering, een afsluitende feestdag, een hapje en drankje tijdens een voetbaltoernooi enzovoort. Zonder uw bijdrage lukt het niet de bovenstaande activiteiten te organiseren.
De ouderraad, geadviseerd door de MR, heeft de vrijwillige ouderbijdrage vastgesteld op        €17,50 per jaar per kind.