Hallo allemaal,
De kinderen kennen mij al en ook sommige ouders, maar ik zal mij nog even kort voorstellen.

Mijn naam is Michelle Schot. Ik kom elke donderdag langs kom om boeken voor te lezen en hier lesjes over te geven. De meeste biebjuffen zijn zelf ook juf geweest op een basisschool, maar ik ben hiervoor bijna 10 jaar een 'juf' geweest op Amares, een kindergroep van Emergis. Ik vond dit erg leuk, maar het begon wel tijd te worden voor iets anders. Zo ben ik uiteindelijk terecht gekomen bij de Bibliotheek Oosterschelde als Leesconsulent waar ik erg blij mee ben.
Zoals je waarschijnlijk wel kunnen begrijpen hou ik zelf heel erg van boeken lezen, en ik kan me niks leukers bedenken dan hier mijn beroep van te maken en mijn enthousiasme hiervoor over te kunnen brengen op kinderen.
Wat ik verder over mezelf kan vertellen is dat ik 34 jaar ben, in Goes woon en nog geen kinderen heb. Naast lezen vind ik het leuk om computerspelletjes te spelen en ik ga graag naar buiten om van de natuur te genieten, zeker als ik lang binnen heb gezeten met mijn boeken of spelletjes!
Omdat ik nog helemaal nieuw ben in dit werk hoor ik graag tips van iedereen over boeken die ik absoluut gelezen moet hebben of hoe ik de lessen nog leuker kan maken.
Ik kijk er naar uit om iedereen beter te leren kennen en mochten jullie verder nog nieuwsgierig zijn naar mij dan kan je een kijkje nemen op mijn facebookpagina: http://www.facebook.nl/BiebjufMichelle

Het doel van mijn werk is vooral het vergroten van het leesplezier van uw kind(eren).
En wist u dat…

· Als uw kind 15 minuten per dag leest, hij/zij 1 miljoen woorden per jaar leest en gemiddeld 800 nieuwe woorden leert!
· Kinderen die regelmatig worden voorgelezen over het algemeen beter presteren op school.

Groetjes, Michelle